Traditional

Salutare dragi prieteni,

Va transmit cu drag, traditionalul meu mesaj de la sfarsitul anului, incepand din 2009. Sper ca în 2016 să fiți sănatoși, voioși, iubiți și toate să meargă așa cum v-ați plănuit.

La multi ani!

2016

Eveniment festiv

A fost o seară foarte frumoasa prin care am aratat lucrurile facute pe parcursul anului 2015 la programul Multimedia Pregătire pentru Viață, mă bucur că am reușit să transmitem mesajul nostru către invitații prezenți în sală!

www.multimedia.canbv.ro

Material realizat de Daniel Isaila.

Mulțumesc Dorin Raul pentru foto!
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KnOgbAO5K8s]

Vernisaj expoziție de fotografie “Un pic din Săcele”

expozitie-MPV-2015

Grupul de tineri participanți în proiectul “Multimedia-Pregătire pentru Viață” alături de echipa de training, vă invită la vernisajul expoziției de fotografie “Un pic din Săcele”, în data de 6 mai, ora 17:00. Evenimentul va avea loc la Centrul de zi pentru copii din Săcele, aflat pe Str. George Moroianu, nr. 17 (accesul în clădire fiind prin Str. Petofi Sandor, lângă Tipografia DiszTipo).

Expoziția include fotografii realizate de elevi ai claselor a IX-a de la liceele din Săcele, având ca temă promovarea zonelor favorite din comunitate, astfel s-au surprins imagini din cartierele săcelene, peisaje, clădiri, străzi dar și membri ai familiei. Pe parcursul lunii aprilie 2015 în proiectul “Multimedia – Pregătire pentru Viață“ s-a derulat modulul Foto în care participanții au învățat să utilizeze aparatul de fotografiat și au lucrat individual acasă.

Expoziția rămâne deschisă publicului în perioada 6 – 13 mai, între orele 9:00-17:00, în sala de spectacole a Centrului de Zi, Săcele.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului “Multimedia-Pregătire pentru Viață”, proiect inițiat de Rețeaua CAN Brașov, în parteneriat cu Fundația FAST, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Liceul Tehnologic “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu”, Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan” și susținut în cadrul Parteneriatului pentru Romi al Fundației ERSTE.

www.canbv.ro; www.multimedia.canbv.ro; www.facebook.com/ReteauaCANBrasov

In memoriam Dănuț Bălan

De la an, la an parcă se resimte tot mai din suflet spectacolul „In memoriam Dănuț Bălan”, poate că pentru mulți dintre voi nu înseamnă nimic, dar noi acele 3 – 4 persoane care simțim la maxim această emoție, ne aducem aminte de momentele plăcute, vorbele placute, sfaturi utile etc.

Pentru noi, acele persoane, care încă ne dorim să arătăm de câte ori avem ocazia cât de important este să îi prețuiești pe cei din jurul tău, ne este foarte greu să trecem peste aceste momente….

Mereu în viață nu prea ne gândim la persoanle din jurul nostru, care într-o clipă rămân doar o amintire, nu apucăm să împărtășimt toate gândurile…

Cum spun și versurile lui Andrei Coman…

„Ai plecat printre îngeri,

Dar sufletul tău va fii cu noi oricum,

O tăcere amară, coboră,

S`așterne în inima noastră

Ea zboară printre ceruri

Albastru ca privirea TA,

Credeam că ești un OM neburitor….”

Indiferend de câte bârfe, vorbe de rău etc. ne auzim, suntem uniți și încercăm să ducem mai departe tot ce am învățat de la tine, mai departe!

Vei rămâne mereu în inima noastră!

DSC_9363

Gala Supervoluntarilor care dau bine!

10710479_879939825357101_6414507527420295333_o

Concluzia după Gala Supervoluntarilor 2014 din Brașov editia a VI-a, a fost că nu contează cât de mult te implici în comunitate, atâta timp cât nu dai bine la presă, public sau numele tău nu stărmeste interes în fața jurului, etc.

Chiar dacă după cum scrie și în regulament, contează foarte mult implicarea din anul curent (2014), se pare că nu este suficient…

O să revin peste 5 ani cu toate orele de voluntariat facute anterior…până atunci poate birocrația și lipsa interesului de a da bine o să dispară…

Felicitări tuturor care fac voluntariat și continuă să facă asta!

Lansarea Filmul de scurtmetraj “Fericire? Simplu!”

1274998_775591655820628_7252396259975050405_o

Elevii claselor a X-a de la liceele din Municipiul Săcele alături de echipa de training a proiectului “Multimedia-Pregătire pentru Viață” vă invită să participați la o expoziție foto-video ce include și lansarea filmului de scurt metraj “Fericire? Simplu!”. Această acțiune marchează încheierea unui an de activitate a proiectului și promovează abilitățile tinerilor din comunitatea interetnică locală.

Evenimentul va avea loc în data de 28 noiembrie 2014, ora 17:00 la Centrul de Zi pentru copii și tineri din Săcele, centru administrat de Fundația FAST în parteneriat cu Primăria municipiului Săcele.

– Filmul de scurt metraj “Fericire? Simplu!” a fost realizat în întregime de elevii participanți în proiect care s-au ocupat de filmarea sceneor, iar la montaj au contribuit și trainerii cu ajutorul lor. Tematica acestuia încurajează oamenii să caute fericirea în lucrurile mărunte și confirmă faptul că posesiile materiale nu sunt cele mai importante pentru a fi fericit!

– În cadrul expoziției, publicul va putea viziona materiale video de promovare realizate de elevi și va avea ocazia să admire fotografii ce prezintă bucăți din viețile tinerilor.

Anul 2014 a fost un an plin de activități și evenimente pentru noi! Am pregătit cu elevii (aboslvenți ai clasei a IX-a) o expoziție foto și am organizat sesiuni de prezentare în liceele din Săcele. Lansarea filmului de scurt metraj din cadrul expoziției foto-video de final de an reprezintă al treilea eveniment public până în prezent.

Pe parcursul anului 2014 am implementat curricula multimedia care a cuprins diferite modulede training: Windows, Internet, Foto, Video, Blog, Film, precum și cursuri de pregătire profesională pentru un loc de muncă, educație pentru viața de familie și limba engleză – noțiuni de bază. Pe lângă acestea, s-au organizat lunar întâlniri de grup cu jocuri socio-educative și de echipă, ieșiri în natură, vizite turistice, seri de film și excursii. Mulțumim partenerilor noștri și mai ales voluntarilor care ne-au sprijin în derularea activităților!

Fotografii, articole și materiale video se regăsesc pe site-ul www.multimedia.canbv.ro.

Persoana de contact: Ruxandra Oprică – contact@canbv.ro

www.canbv.ro ; www.multimedia.canbv.ro ; www.facebook.com/ReteauaCANBrasov

Expoziția foto-video face parte din proiectul “Multimedia-Pregătire pentru Viață”, proiect susținut de Fundația ERSTE și implementat de Rețeaua CAN Brașov în parteneriat cu Fundația FAST, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Liceul Tehnologic “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu”, Liceul “Zajzoni Rab Istvan” și Krogan Inventiv SRL.