Traditional

Salutare dragi prieteni,

Va transmit cu drag, traditionalul meu mesaj de la sfarsitul anului, incepand din 2009. Sper ca în 2016 să fiți sănatoși, voioși, iubiți și toate să meargă așa cum v-ați plănuit.

La multi ani!

2016

Paris

Sunt convins, fiecare dintre voi stie ca Parisul este una dintre cele mai bune destinatii turistice, te seduce in orice perioada a anului. Exista o energie care te copleseste, nu sti de unde se revarsa aceasta: de la operele de arta care sunt intretinute/pretuite de secole in multimea galeriilor pariziene, cert este ca Parisul este un oras cald si « deschis » pentru toata lumea.Vizitand capitala Frantei poti ramane usor surprins de multimea atractiilor turistice aflate la distante mici unele de altele, astfel incat plimbare devine o placere.

Sunt convins ca cel mai vizitat obiectiv turistic este Turnul Eiffel. Bineinteles ca odata ajuns aici iti doresti sa ajungi in varful turnului, posibilitatea de a urca pana la etajul 1 sau 2 este fie pe scari (pentru cei in forma) fie cu liftul iar de aici  pana in varf doar cu ajutorul liftului. Una din cele mai bune momente de a urca in turn ar fi pe inserate cand privelistea / panorama de 360 grade este surprinzatoare.  Acest moment  poate sa devina mult mai placut, atata timp cand langa tine se afla persoana iubita caruia ii poti marturisi printr-o simpla imbratisare, sarutare si o privire in ochi, emotia sufletului tau.

 DSC_9074-2

Recomand cu toata caldura aceast minunat loc, clipele, emotiile sunt convins ca vor ramane in sufletele voastre pentru tot restul vietii.

Home Sweet Home!

Salutare tuturor celor care au plăcerea de a-mi viziona blog-ul în care îmi etalez o mică parte din colecția fotografiilor pe care o dețin și bineînțeles puținele gânduri ce le mai scriu din când în când.Tind să vă anunț că am ajuns cu bine acasă și sunt foarte bucuros dacă aș avea timp suficient sa vă revăd pe toți în viitorul apropiat, chiar îmi era dor de voi!

Am plăcerea de a spune că am avut o minunată vacanță la Paris alături de “cea mai frumoasă parte din mine”(cum spune Alexandrina) și anume minunata mea iubită careia îi mulțumesc foarte mult și din tot sufletul vreau să mărturisesc că o iubesc!

De asemenea vreau să le multumesc mult de tot lui “mami” și “tati” pentru tot ceea ce au făcut pentru mine atâta timp cât am fost alături de ei in Franța, vă pup !

În ultimul rând aș vrea să vă multumesc vouă pentru că sunteți alături de mine !

Pe curând !