Ultima zi…

Prin data de 06 octombrie 2008 a fost primul meu « contact » cu învațământul superior.  Iată că după 4 ani de zile scriu aceste rânduri din fericire că a mai trecut o etapă din viața mea dar în același timp scriu cu tristete pentru că persoana care ma învațat, îndrumat, ajutat cu tot ceea ce am reușit în decursul acestor 4 ani de zile nu mai este printre noi.

     Imi aduc și acum aminte cum prin iulie 2008 umblam pe holurile Universitații Transilvania din Brașov pentru depunerea dosarului de înscriere, întrebandu-mă ce vreau să fac pe viitor…după afisarea rezultatelor am constatat ca eram admis la doua programme de studii (Tehnologia Construcțiilor de Masini – lb. Franceză respectiv Mecatronică și Robotică), alegearea mea a fost TCM – lb. Franceză asta gandind și visând în același timp că voi ajunge să studiez un an de zile în Franța. După doi ani de zile de studiu am ajuns la concluzia că dorinta începe să prindă contur și era din ce în ce mai aproape de a se realiza… prin august 2010 m-am pregatit sufleteste și mi-am luat « inima în dinți » plecând în Franța. Nu a fost deloc ușor dar în tot acest an de zile practic am reușit să mă cunosc mai bine și în același timp să acumulez cunoștințe noi.  Nu aș fi reușit acest lucru dacă nu era langă mine persoana care să mă îndrume /încurajeze că pot și trebuie să dau tot ce am mai bun pentru a reușii în viața. După această experientă am constatat că ultimul an de studiu a fost destul de « lejer » datorită cunoștințelor acumulate în anul precedent.

     Poate vă întrebați cine este persoana care ma învațat, îndrumat, ajutat în toata această perioada…cu mândrie vă mărturisesc că Danuț Bălan este persoana care mi-a influențat deciziile în tot ceea ce am facut în acești 4 ani de zile, practic el este cel care mi-a schimbat viața. Imi este foarte greu în cuvinte să mulțumesc  știind că nu o să vadă aceste rânduri.  Mi-aș fi dorit să îl vad  la cursul festiv bucurându-se alaturi de familia mea mai ales că timp de 4 ani de zile a « investit » în mine timp și suflet… cu toate astea în continuare o să fac tot ce am învatat de la el încercând să il fac mandru de « produsul lui ».