2014

Dragi prieteni,

Uite că a mai trecut un an, sper ca în 2014 să fiți sănatoși, voioși, iubiți și toate să meargă așa cum v-ați plănuit.

La multi ani!

2014-2

Train trip I

Uite că am ajuns și la capitolul de „Train trip” care l-am plănuit cu ceva timp în urmă…

Brașov, frig, zăpadă pe alocuri, vin fiert peste tot…ziua a început cu o scurtă plimbare de încălzire pentru prima escapadă cu trenul. Până la destinație nici nu am simțit cum a trecut timpul, reglare aparate foto, glume, muzică, somn, poze și întrebări de genul…„Aici chiar nu e zăpadă?”, „La Sibiu e primavară?”, „Oare avem nevoie de manuși, fular?”…câteva minute au durat de la gară până la destinație pentru  începerea sesiunii foto și degustarea de multe dulciuri…hmm cât timp avem? Hai sa ne organizăm puțin!

Ne-am organizat, am fotografiat, am degustat, am mâncat, am dormit, am băut (apa plată) și uite așa a trecut o zi de iarnă plină de luminițe, îmbrățisări , sentimente și multe altele…am reușit în sfârșit să simt sentimente frumoase în preajma sărbătorile de iarnă având în vedere că mi-au lipsit în ultimii 12 ani de zile…

O zi minunată alături de o persoană minunată!

In my father memory

Chiar dacă acum 12 ani de zile a fost o zi extrem de tristă și dureroasă în viața mea, iată că încă am puterea să merg mai departe cu capul sus având realizări neașteptate, am intrat în lumea șofatului pe 20 decembrie, accident pe drumul Poienii și tot pe 20 decembrie prin pură întâplare reușec să realizez acțiuni de caritate.

Mulțumesc dragi prieteni că sunteți alături de mine!

Te iubesc Tată!

Road trip III

Este așa de frumos când ai ocazia să petreci clipe minunate alături de o persoană minunată!

Așa poate să fie descris acest „road trip III” în câteva cuvinte, care odată cu el mi-a adus numai clipe frumoase și sentimente drăguțe în preajma sărbătorilor de Crăciun, îți mulțumesc că ai intrat în viața, sufletul și inima mea!

una buna, zece rele…

Cam așa este descrisă ziua de azi, atunci cînd nu merge nimic bine de dimineață și pe urmă toate se leagă între ele. Important  că totuși există și o parte bună, care mereu mă face să zâmbesc  și așa pot să trec mai ușor peste toate „relele” din zi…

dsc_6408_resize2