Expozitia – „Ce contează pentru NOI”

Afis-A3-Expozitie-v.2res

De mult îmi doresc să-mi realizez propria expoziție, din păcate încă nu am reușit, dar optimismul din mine spune că intr-o bună zi o să-mi îndeplinesc și această dorință. Până atunci mă bucur foarte mult că împreună cu copiii din cadrul proiectului „Multimedia – Pregătire pentru Viață”, inițiat de Rețeaua de Sprijin Comunitar CAN Brașov și susținut de fundația Erste, am reușit să realizam expoziția „Ce contează pentru NOI”.

 

Fotografiile din cadrul expoziției scot în evidență abilitățile și nevoile tinerilor din comunitate, faptul că toți oamenii sunt egali, indiferent de etnie, religie sau statut. Timp de patru săptămâni m-am străduit să îi ajut pe tinerii din cadrul proiectului să utilizeze aparatul de fotografiat, să își facă o imagine în ansamblu depre ceea ce pot transmite prin fotografii. Astfel au avut loc câteva ateliere foto: Natură și Peisaje în Poiana Angelescu din Săcele și fotografii Urbane realizate în Brașov.

Mă bucur și mă declar mulțumit văzând rezultatul acestor săptămâni petrecute alături de ei.

Fotografiile se găsesc aici.

In Memoriam…

Chiar dacă luna Martie este denumită ca „Luna femeii” datorită mărțișorului de 1 Martie, ziua mamei de 8 Martie, babele și toate cele, în sufletul meu este o lună foarte foarte tristă, având în vedere că mentorul meu a plecat prea devreme…dar pentru mine rămâne mereu oricum acolo în suflet! Am ajuns împreună cu tinerii pe care îi coordonez și cei din Consiliul Județean al e Elevilor din Brașov să organizăm un spectacol in memoria lui.

Ai plecat printre îngeri, dar sufletul va fi cu mine oricum chiar dacă o  tăcere amară, coboară și se așterne în inima mea chiar dacă ea zboară momentan prin ceruri, abastru ca privirea TA, credeam că ești nemuritor, azi lacrimi de dor se așten pe inima mea….amintiri de dor, ai lasat un dor…ce nimic și nimeni nu îl va umple din nou!

danjut